Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Scholentoernooi 2014

D2 speelt een zeer solide 4-0
16 november 2009


Gisterenavond speelden de dames van 2-holladijee tegen Allides D3 (10e). Uit in Haarlem om 20:00, niks aan het handje met het verkeer en met een goed half uur zaten we ruim op tijd aan de koffie/thee. Daarna de laatste set van JC1 van DJ Robert bekeken, het was een makkie voor ze, en ja wat worden ze allemaal lang zeg, die talenten van morgen!

  

Kellie was elders aan het swingen, Annemarie min of meer hersteld van de Mexicaanse (?) griep, de rest was gezond aanwezig en samen waren we vast van plan weer eens een mooie strijd neer te zetten na de kater tegen VHZ in Nieuw Vennep. 

Onze poule kenmerkt zich door een stuivertje wisselend kwartet bovenaan. Momenteel staan VCH en VHZ op 1 en 2, beide uitwedstrijden hebben we een beetje buiten ons potentiële kunnen oneervol verloren. Roda en wij zijn de andere kwartetspelers, afgelopen vrijdag hadden we tegenover elkaar moeten staan maar de wedstrijd werd op verzoek van Roda verzet.

Het ging als een solide trein. Er was een aardig verschil tussen de Haaxman-Oudenallen equipe en de Haarlemse dames. De eerste 2 sets wonnen we ruim met 11-25. De uitdaging is toch steeds weer met dit soort wedstrijden de concentratie er goed in te houden. We tipten elkaar op mogelijke gaten, op mogelijke aanvalstactieken van de tegenstander en de enthousiaste samenwerking zat er goed in. Het was allemaal mooi onder controle. De pass lag echt wel keurig (echt wel), set ups gingen relaxed de lucht in en het werd zonder al te veel moeite slim en doeltreffend afgemaakt. Vaak echt wel best behoorlijk mooi bekeken. Echt wel. De derde set werd 8-25 en de laatste 15-25. Lekker de kop er bij gehouden en punten gepakt, een lekkere niet al te complexe 4-0 erbij.

Volgende week zaterdag 28-11 spelen we tegen subtopper VCH D3 (6de), en dinsdag 8-12 is de zeer interessante inhaalwedstrijd tegen onze vrienden van Roda. Een eerste thuiswedstrijd tegen een leuke kwartetrivaal.

Bron: miNaar het overzicht