Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Vinkeveense plassen 2

Dames 4

Avital clinic mei 2009

Twee eerste plaatsen op 3de MINIDAG!!
09 december 2006


Op 9 december vond de derde minidag plaats. Beide teams hebben de twee vorige toernooien ook al goed gespeeld, maar steeds net geen eerste plaats.. En deze keer allebei!!

In het andere stukje liet Nance al horen hoe het verging met de Kanaries. Heb zelf daarvan een klein stukje mogen meemaken en wat ik heb gezien liep gesmeerd!!

Ik ben daarna toch weer even terug gegaan om te zien hoe het met de Wuppies (Nivja, Tessa S., Max, Sanne, Jessica en Job) zou gaan.. 
Job was er deze keer niet bij, maar Max stond zeker zijn mannetje tussen al die meiden! 

Ik denk dat het team de eerste set nog even wakker moest worden (en let wel zij speelden pas om half 2 de eerste wedstrijd...!).  Ze lieten de tegenstander angstig dichtbij komen.. het werd zelf gelijk, maar met wat sturing van de twee coaches Edo Westerhuis en Peter Schuurmans stonden de Wuppies op het moment van de zoemer een a twee punten voor op Oradi! Ik denk dat ze daar toch wel van wakker geschrokken zijn want in de tweede set begon de trein te lopen. Met gemak wonnen ze de tweede set! 

De volgende tegenstander was Heemstede. Tegen dit team werd goed gewerkt! En ik moet zeggen als Atalante op dreef is, zijn ze moeilijk te verslaan. Zeker met die hele mooi korte prikballetjes van Niv of die services van Max rakelings over het net.. Ze hadden twee mooie sets gepakt op Heemstede. 

Restte nog de thuisspelende vereniging SAS.. Zou het dan toch een keer gaan lukken die eerste plek.. Wat spannend zou moeten zijn was het absoluut niet.. Dit was een eitje voor de Wuppies! Met twee vingers in de neus haalden ze de overwinning binnen. Na zo vaak er zo dicht bij gezeten te hebben... EINDELIJK EEN EERSTE PLEK!! Op naar de hoogste poule op niveau 4 en dan is de stap naar niveau 6 niet ver meer..!

Meiden en Max..gefeliciteerd met de eerste plek!!

Bron: IngeNaar het overzicht