Scholentoernooi 2014

Vinkeveense plassen 2

Nieuwe adverteerder: Aag Kooijman
09 januari 2010

We hebben er weer een adverteerder bij! En een leuke, bij Jan en Aag Kooijman, al jaren trouwe supporters, kun je aan de Kerklaan 59 allerlei lekkers halen. Het is supergezond, super verantwoord en gewoon leuk en lekker. Als Aag er niet is kun je betalen in een bakje en de lekkernij meenemen.

Aag meldde dat ze vóór het komende clubblad flink zal inslaan om aan de vraag van de Atalante lekkerbekken te kunnen voldoen. Ga eens lekker wat proberen: fruitige jams voor op brood of in de yoghurt, héérlijke ambachtelijk gemaakte stoofpeertjes, rabarber of appelmoes. Lekkere Hollandse walnoten boordevol gezonde voedingsstoffen, een handje per dag is een super gezonde aanvulling voor iedere sporter. Ja en dan walnotenpesto, dat is natuurlijk pure verwennerij!! Binnenkort maar eens proberen, Jan en Aag wonen zeg maar schuin tegenover de Boei, kleine moeite om er even wat te halen. Eet smakelijk!

Bron: mi