MC1 Kampioen

Douchecup voor JC2!!
16 januari 2010

JC2 is wel het aller leukste team van de hele club om de douchecup aan uit te reiken. Ze spelen dit seizoen voor het eerst in de aspiranten competitie en dan gelijk al zo goed!! Al een paar jaar spelen ze volleybal en ze zijn allemaal bij onze minigroepen begonnen. De meesten spelen ook al wat jaren met elkaar en dat is echt te zien. Een erg leuke mix dat echt mooi volleybal speelt!

Hier kunnen we ook gelijk wel een compliment geven aan de enthousiaste minitrainers. Zo’n team wil je nog wel veel vaker klaar stomen voor het aspirantenvolleybal. Echt mooi doorgebouwd van het vangen en gooien naar supermooi in drieën spelen met soms zelf een lekkere smash. En verschillende spelers doen ook nog eens mee aan de districtstrainingen. Goed hoor!
Ook JC2 trainers Mirjam en Marlieke hebben de cup ontvangen en natuurlijk coach Mariëtte.

Fieke, Melissa, Nada, Denise, Tessa, Stefan en Richard: echt super, gefeliciteerd!!

Bron: mi