MC1 Kampioen

Assuline Turfstekertoernooi is weer in aantocht!! (zo 30 mei)
17 februari 2010

Voor de 22ste keer wordt het enige échte buitentoernooi van de Ronde Venen georganiseerd. Velen kennen het toernooi inmiddels al, maar we willen ook ieder jaar weer nieuwe teams begroeten. Bedrijventeams, familieteams, stratenteams, vriendenteams, jeugdteams, volleyballers en sportievelingen die een keertje willen volleyballen in een gezellige omgeving, iedereen is van harte welkom. Ook dit jaar weer 2verschillende competities voor een gezellige en sportieve dag:

Het recreatie toernooi
, bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keer te volleyballen en gezellig een dagje sportief bezig te zijn.
Super recreanten toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring en die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen. Wie durft?!

We spelen 6 tegen 6 met bij voorkeur twee vrouwen in het veld. Voor beide competities geldt dat de punten van de hele dag uitmaken wie er in de finale komt. In de middag heb je, waar mogelijk, andere tegenstanders dus maakt iedereen kans om punten te pakken. We strijden in beide competities om een wisseltrofee met daarnaast de befaamde Turfstekers.

De recessie heeft geen roet in het eten gegooid, ook dit jaar is het deelnamegeld: € 28, - per team. Je kunt het toernooigeld overmaken op rekeningnummer 36.55.05.870 t.n.v. Atalante Vinkeveen, o.v.v. ‘TS-toernooi’, de naam van de contactpersoon en je team. Je kunt ook contant betalen voor aanvang van het toernooi bij de wedstrijdleiding.

Voor vragen: bel Han Feddema (0297-287952) of Yvonne Jansen (0297-285039).
Inschrijven vóór 8 mei via: Han Feddema, Padmosweg 80a 3648 BJ Wilnis.
Inschrijven via mail kan ook: tstoernooi @ vv-atalante.nl
Inschrijfformulier? Zie link helemaal onderaan, onder de mooie nieuwe poster.
Uitslag en foto's: 2009

Tot ziens op zondag 30 mei!!
Han, Yvonne, Robert & Rob

Bron: xx