Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Avital clinic mei 2009

Dames 4MINIDAG (4) in Leimuiden met nieuw miniteam!!
13 januari 2007


Op 13 januari hebben we niet 1, niet 2 maar 3 teams in de minicompetitie. Naast de vrijdagmini's gaan de dinsdag mini's het ook een keertje proberen!


Het team gaat meedoen op niveau 2. Dit is met serveren en dan vangen en doordraaien. Het is even aftasten hoe dit team er op dit moment voor staat. Dit niveau moeten ze als het goed is allemaal wel aan kunnen. Ze kunnen inmiddels allemaal serveren en kennen de spelregels van het doordraaien en wisselen.

Momenteel zijn we met deze groep wel al fanatiek aan het oefenen op de pass, wat op niveau 3 gebruikt gaat worden. Zo nu en dan gaan we ook een stapje verder met wat oefeningen op niveau 4 met een pass, afvangen en opgooien en dan over het net. Het is een leuke groep waarbij ik bij allemaal een goede vooruitgang zie!


Ik weet nog niet of iedereen die zaterdag ook kan dat zal ik nog even afstemmen (en ik zoek nog een ouder die met mij mee wil gaan) maar aan degene die gaan van de groep; Tess, Rachel, Ellen, Juriaan, Sayuri, Nadine en Melanie, Stephanie, heel veel succes alvast!!

Bron: IngeNaar het overzicht