Vinkeveense plassen 2

Avital clinic mei 2009

Krovo Buitenvolleybaltoernooi Krommenie (za 15 mei)
13 maart 2010

Middels deze weg willen wij u en leden van uw organisatie graag uitnodigen om mee te komen doen op ons 16de buitenvolleybal toernooi op zaterdag 15 mei. Dit toernooi wordt gespeeld op het gras van voetbalvereniging Sporting Krommenie te Krommenie en wordt jaarlijks bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers (gem. ca. 60 teams). Hoofdsponsor dit jaar is Wijkbeheer Krommenie.

Het toernooi biedt plaats aan recreatieve spelers die strijden in geoefende en ongeoefende poules(6 tegen 6), diverse heren en dames klassen die 3 tegen 3 spelen, alsmede diverse jeugdcategorieën voor verschillende leeftijden. Nieuw dit jaar is de geoefende categorie 6 tegen 6 voor teams uit de 4e t/m 1e klasse.

Meer informatie over ons toernooi vindt u op onze internet site: http://www.krovo.tk , voor vragen kunt u een email sturen naar kbvt@chello.nl.

Hopelijk tot ziens op 15 mei!

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie,