Scholentoernooi 2014

Vinkeveense plassen 2

Supergezellig tussenkerstennieuwjaartoernooi op de laatste vrijdag van 2006!!
30 december 2006

Het was een leuke mix van jong en oud, een mooie opkomst van de aspiranten:
-Tim R die op z’n vader stond te mopperen bij een foute bal (paahaaa!!)..
-Georgette R en Sam R deden het heel wat beter..
-Jamie met haar supergoeie moeder, ze is door de hele club al gevraagd om te komen spelen..
-Mark en Denise, leuke spelers, maar wanneer komt pa Rob Mooij eens volleyballen?
-Teun F had een beetje moeite met het hele jonge spul, hij werd geen eerste deze keer..
-Nico P vond het wel gezellig om een balletje voor Koen, Thomas en Leroy op te gooien..
-Martin V ging op z’n plaat door een mooi balletje van zoon Steven.. en Jeroen..
-Fiet R was natuurlijk ook van de partij met 2 zoons, eeh stoppen die al met voetballen..
-Talenten Kellie, Lisa en Tanja ook lekker gebald, en Koen B was ook weer even van de partij..
-Sympathieke Regi stond superfanatiek te ballen, net als Ingmar met z'n mooie bovenhands spel..
-Lotte, die als ze wil, echt supergoed kan ballen en Kim, leergierig en enthousiast als altijd..

-En dan Piet (78), die de eerste wedstrijd de tegenpartij met 2 supersmashes voor joker zette..
-Ko B was lekker op dreef, samen met Lowie ging hij leuk stijldansen (na een paar borreltjes)..
-Remco en Jeroen, de 2 nieuwe gezellige leden waren er ook, maar dan wel samen in 1 team..
-Lekkere appelflappen, volgend jaar meer bestellen dan oliebollen..
-Loeps deed ondertussen haar jaarlijkse bestuurbedankjes aan een aantal vrijwilligers
-Nel en wat fanatieke aspiranten zorgden voor de lootjesverkoop, wel 573 verkocht!!
-Minus 90 oliebollen/appelflappen, wat Zeeman/C1000 prijsjes: blijft 160,50 over voor de clubkas
-De winnaars kregen een netje pinda’s voor de vogeltjes en een netje walnoten voor jezelf

-Daarna de verloting; leueueuke prijzen, echt geweldig zoveel als iedereen meegenomen had..
-En jajaja Rob en Hildo, de microfoon die eed et af en iet zo go..
-Een tegoedbon voor een half uur massage van masseur Martine ging naar Roos en nog iemand..
-Regi mag met z’n tweeën lekker bij Loeps komen eten
-Jeroen V gaat voor de kamer make-over door Annemarie
-Een kerstservies voor Nens, pantoffels voor Wilma, koffie voor Hettie, een massageding voor Ria
-Er ging volgens mij niemand met lege handen naar huis..
-Er werd wel veel geruild, helemaal ok natuurlijk..
-Ook Jon van Mir bleef toch gezellig tot in de kleine uurtjes..
-Sven had z’n fototoestel gewoon maar meegenomen, sympathiek!!
-zie fotoalbum http://www.vv-atalante.nl/fotoalbum.php?album=34

-Ca3, Inge, moe, Nens, Sven en anderen: bedankt voor de hulp!!!

Annemarie

De uitslag