Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
MC1

Dames 4Atalante zoekt trainers en spelers
26 april 2010


Naast het eerste herenteam speelde ook D4 om een promotieplek naar de 2de klasse. In het verre Winkel trof Atalante het 2de klasse team Odin D3 dat tijdens het inspelen een pittige indruk maakte. De eerste set eindige in het nadeel van Atalante maar niet zo zeer door goed spel van de tegenstander, maar meer door wat veel gespannen fouten aan Vinkeveense zijde. De fouten werden in set twee minder en de ploeg van motivator Roos Aarsman kwam in een bijzonder mooie flow terecht, Heemskerk had een verbaasd nakijken. Er werd alert en fanatiek gewerkt met een mooie 18-25 zege tot resultaat. Na de wissel was de Vinkeveense ploeg echter helemaal van de kaart, bijna geen enkele pass kwam bij de verdelers terecht en met 25-6 werd dik verloren. In het vierde bedrijf herpakte het team zich weer: 14-25 winst. De vijfde set moest dus beslissing gaan brengen. Odin startte sterk en met een achterstand van 8-2 werd van veld gewisseld. Toen kwam D3 talent Xuee Lont aan service en zij zorgde met een mooie reeks dat de formatie weer in de picture kwam. Het team kwam echter net te kort, met 13-15 ging de nipte overwinning naar Odin.

Woensdagavond 28 april spelen de mannen van H3 nog om promotie naar de tweede klasse. Ze hebben dit seizoen wederom mooi gepresteerd en zijn door de 3-1 winst in de laatste wedstrijd op SAS uit Uithoorn als tweede geëindigd. Ze spelen twee wedstrijden in Haarlem tegen Almere H1 en gemeentemakker Veenland H1.

Ondanks dat er geen kampioenen zijn, heeft Atalante een mooi seizoen gehad met bijna alle teams in het ‘eerste rijtje’: D1-5, D2-3, D3-3, D4-2, D5-6, H1-2, H2-5, H3-2, H4-2, JA1-2, JB1-4, JC1-3, JC2-2. Inmiddels zijn TC en bestuur al weer druk met het volgende seizoen, uiterlijk 15 mei wordt het aantal teams voor seizoen 2010-2011 aan de NeVoBo doorgegeven.

Atalante is op zoek naar een nieuwe herentrainer omdat trainer/coach Erik Raket na 6 seizoenen de club gaat verlaten. Ook dames trainer/coach Sjaak Immerzeel stopt, hij zal zich verder gaan richten op de jeugd van Atalante. Geïnteresseerde trainers kunnen contact opnemen met TC coördinator Frans Roos via mail: TC @ vv-atalante.nl. Ook als je interesse hebt om te komen spelen, laat het weten. Je kunt drie keer gratis meetrainen om te zien of het bevalt. Vanaf dinsdag 18 mei starten de befaamde 2-2 toernooien in De Boei en op zondag 30 mei is voor de 22ste keer het gezellige Assuline Turfstekertoernooi, leuke evenementen om met de club kennis te maken!

Bron: miNaar het overzicht