Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Minidag 24-9-22

Vinkeveense plassen 2

APARTS scholentoernooi (tweede dag)
15 november 2006


Woensdagmiddag zijn de groepen 6 en 7 aan de beurt voor het tweede deel van het supergrote APARTS scholentoernooi. Om 13:00u begint de eerste wedstrijd in De Boei in Vinkeveen van het toernooi waaraan maar liefst 253 kinderen aan mee doen!!! Rond 16:15 is de prijsuitreiking.
In de bijlage helemaal onderaan vind je het wedstrijdschema op het eerste blad en op het tweede blad de 49 teams (!!) die meedoen. 

- Aparts automaterialen is onze sponsor van het scholentoernooi.

TOP 40
Het thema van dit jaar is de TOP 40, we gaan er een swingende muzikale middag van maken! 

Limonade van De Zwart uit Wilnis
Tussen de wedstrijden door hebben we ook dit jaar weer overheerlijke huisgemaakte limonade van drankhandel De Zwart uit Wilnis.

Vrijwilligers Atalante
De organisatie is in handen van de jeugdcommissie van Atalante. Het toernooi wordt ieder jaar groter en het is topdrukte voor deze enthousiaste ploeg. Gelukkig zijn er nog genoeg (andere) vrijwilligers in de club die mee willen helpen: Martine, Nens, Nicolle, Loes, Nens, Jolanda, Nel, Jamie, Mariette, Ernst, Inge B.
Wij hebben hard ons best gedaan om het allemaal zo goed mogelijk te regelen. Nu is het aan jullie om er een leuke sportieve middag van te maken! En..  "meedoen is belangrijker dan winnen!!"

Voor vragen en/of info:
Inge Bakker: jeugdvoorz@vv-atalante.nl
Scholentoernooicommissie: Inge V + Marlieke + Inge B: scholentoernooi@vv-atalante.nl

Voor foto's zie: http://www.vv-atalante.nl/fotoalbum.php?album=32 

Bron: inge



Naar het overzicht