Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën
Minidag 24-9-22

http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal



D3 even uit balans, maar goed bijgedraaid
07 november 2010


Vrijdag 5 november speelde de Creavorm ploeg (3e) tegen de nummer 8 Heemstede D2. Inge was voor werk afwezig, Xuee had een leuke werkweek gehad en kwam halverwege aanmoedigen. Jamie is een paar weken uitgeschakeld ivm een accupunctuur sessie voor haar rug. Gelukkig was Agnes van de partij om ons bij te staan.



Het team uit Heemstede begon gelijk fanatiek en er waren lange pittige rally's. Het was een leuke partij die uiteindelijk met 25-20 werd afgerond. In het tweede bedrijf ging het als een speer, niet meer zoveel spannende rally's, met 25-08 was het klaar. 

Daarna een gekke derde set. Frans was inmiddels bij H1 aan het warmdraaien en de pa van Tanja nam de coaching over. Agnes kwam in de ring en aanvankelijk hobbelde het lekker door. Echter de nonchalance sloeg toe en veel te makkelijk werden punten weg gegeven. Zo makkelijk als set 2 draaide zo moeizaam ging het in set 3 dat bol stond van de foutjes. Na nog een serieuze time-out kwam het goede ritme eindelijk weer terug: 27-25 (pffff).   

In de laatste set was de draai weer gevonden en met name Agnes wist zowel blokkerend als aanvallend veel te scoren (25-16). Met een wedstrijd meer dan de directe opponenten D5 en Martinus is de creatieve equipe momenteel lijstaanvoerder. Woensdag is de volgende wedstrijd tegen de nr 5 FHC dat toch wel een puntje pakte van D5..  

Bron: mi



Naar het overzicht