Vinkeveense plassen 2

Kraampjesmarkt vrijdag 7 januari
02 januari 2011

Op vrijdagavond 7 januari is er een sportmarkt in de Boei.
Alle verenigingen kunnen zich presenteren in een kraampje, en in de zaal is er gelegenheid een demonstratie te geven. Volleybalvereniging Atalante gaat zich ook van haar leukste kant laten zien. Een mooie kans om onze club te promoten, eens kijken of we nieuwe sportievelingen kunnen verleiden... en uiteraard kun je gewoon gezellig langs komen om te klinken op het nieuwe jaar!!

In de stand is van alles te zien en te lezen over de club. Twee mooie presentaties vol met foto's van de afgelopen jaren, lekkere groengele hapjes voor bij de koffie of borrel, onze gesponsorde shirts hangen uit.. Het Atalante geelgroen zal weer opvallen.

Wij hopen u te mogen begroeten op 7 januari vanaf 19:00 uur in de Boei te Vinkeveen!

Een heel gezond en sportief 2011 toegewenst!

Bron: mi