Scholentoernooi 2014

MC1 Kampioen

Bestellen trainingsshirts
04 januari 2011

Even een reminder.  BESTEL SNEL!!!

Ben je na het zien van al die sweaters en trainingsshirt met het Atalantelogo jaloers op al je medeverenigingsleden, dat zij zo’n mooie trui hebben?

Wil je nu zelf ook zo’n leuke trui of shirt, of wil je je collectie misschien uitbreiden met een ander kleurtje, dan is dit je kans!!

In de bijlage vind je voorbeelden van een dameshemdje, een damesshirt, een herenhemdje, een unisex shirt (dus voor zowel dames als heren) en een sweater of een hooded sweater.

Per shirt/sweater vind je de beschikbare maten, kleuren en prijzen.

Het logo zal in wit of zwart gedrukt worden, afhankelijk van de kleur van je shirt/sweater.

Omdat er binnen de vereniging nu genoeg ‘pasmodellen’ zijn, wil ik je vragen van een teamgenoot of iemand van een ander team te passen.

Ik wil in de tweede week van januari de bestelling gaan doen, dus zorg dat je bestelling uiterlijk de eerste week van januari bij mij binnen is.

Weet je al wat je wilt hebben stuur dan nu meteen je bestelling naar kleding@vv-atalante.nl o.v.v. je naam, team, naam van het shirt/sweater, de kleur en je maat.

Betalen doe je bij levering.

Sportieve groet,

Martine de Graaff