MC1 Kampioen

Schema minidag 12 februari: de Scheg
03 februari 2011

Volgende week zaterdag staat alweer de vijfde minidag van dit seizoen op het programma. We komen steeds dichter bij huis, want 12 februari spelen onze vier miniteams in de Scheg te Uithoorn. Iedereen kan dus een wedstrijdje komen kijken!

In de ochtendronde komen drie teams van V.V. Atalante aan bod. Om 09.10 uur starten twee teams van Atalante; op niveau 3 spelen de Atalante Mega Min's en de Atalante Ministars in dezelfde poule. Zij ontmoeten in hun eerste wedstrijd nog niet elkaar, maar kunnen eerst tegen de andere teams uit hun poule oefenen. Om 09.35 uur starten de Atalante Muppets met hun eerste wedstrijd in poule 4 plus. Alle teams spelen tot resp. 11.15 - 11.45 uur.

In de tweede ronde komen er geen teams van Atalante uit, maar in de derde en laatste ronde is de beurt aan ons meidenteam, de Atalante Ukke Toppers. Zij beginnen om 14.45 uur met hun eerste wedstrijd en zijn om 17.00 uur klaar met spelen.

Alvast heel veel succes gewenst en tot in de Scheg!

Bron: NeVoBo