Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

Theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ in Den Haag
14 februari 2011


Ok. Het is dan wel helemaal in Den Haag maar voor 'n leuk prijsje en een geinig initiatief..

Uw sportbond biedt u iets bijzonders aan: de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ op donderdagavond 10 maart 2011 in de grote zaal van Theater Aan Het Spui in Den Haag. Kaartjes zijn nu te bestellen. Vol is vol.


Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de lijn? De avondvullende voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ gaat over het effectief begeleiden van jeugdspelers en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen. Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen). Normale prijs: € 20. Echter, dankzij de medewerking van NOC*NSF en elf sportbonden, waaronder uw bond, krijgt u een hoge korting waardoor een kaartje slechts € 5 kost (maximaal twee kaartjes per persoon). Als u de kaartjes bij de kassa van Theater Aan Het Spui afhaalt, of telefonisch of via mail bij het theater reserveert, komen er géén kosten bij. Als u via de site (www.theateraanhetspui.nl) gebruik maakt van iDeal betaalt u € 2,50 kosten per transactie. Is het uitverkocht? Laat uw interesse dan blijken door een mailtje te sturen naar info@positiefcoachen.nl, dan zullen wij u informeren als er een tweede voorstelling komt. In de komende maanden vinden ook voorstellingen plaats in andere delen van het land (info volgt via uw sportbond). Voor meer informatie: Frea ten Brink (frea.ten.brink@nevobo.nl en 020-6936458) en www.positiefcoachen.nl/theater


Deze theatervoorstellingen worden u aangeboden door het NOC*NSF en de volgende elf sportbonden, die met elkaar samenwerken in het kader van ‘Samen voor Sportiviteit en Respect’: de KNBSB (de Koninklijke Nederlandse Baseball- en Softballbond), de KNHB (de Koninklijke Nederlandse Hockeybond), de KNKV (de Koninklijke Nederlandse Korfbalbond), de KNVB (de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond), de KNWU (de Koninklijke Nederlandse Wielrenunie), de KNZB (de Koninklijke Nederlandse Zwembond), de NBB (de Nederlandse Basketbalbond), de NIJB (de Nederlandse IJshockeybond), de NRB (de Nederlandse Rugbybond), het NHV (het Nederlands Handbal Verbond) en de Nevobo (de Nederlandse Volleybalbond).

Neem ook een kijkje op de site van de samenwerkende bonden www.sportiviteitenrespect.nl.

Bron: NeVoBoNaar het overzicht