Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
MC1, 2021-2022

Scholentoernooi 2014AV Flash toernooi in Arcen (Limburg) op 18-19 juni
13 april 2011


Voor het 42e jaar organiseren we het internationale AV Flash Hogenboom Vakantieparken Volleybaltoernooi (18-19 juni 2011)

Beste sportvrienden,

Op 18+19 juni is de ideale seizoensafsluiter in Arcen: prachtige omgeving en de consumpties zijn zeer vriendelijke geprijsd (1 euro knallers), wat wil je nog meer.

Wij zijn er enorm trots op dat we al voor de 42ste keer ons mega volleybaltoernooi mogen organiseren. Elk jaar is het sport, feest en vriendschap. En elk jaar hebben we erg veel plezier om dit toernooi tot in de puntjes te verzorgen, zodat onze gasten een geweldig sportief weekend in de prachtige natuur van Arcen kunnen beleven. Meer dan 250 teams en 2000 volleyballers spelen 2 dagen lang op ca. 60 volleybalvelden. 

Wij nodigen jullie van harte uit voor dit weekendtoernooi. Voor overnachtingsmogelijkheden is gezorgd. Jullie kunnen met een tent op ons toernooicamping overnachten, ofwel een chalet of bungalow voor een speciaal toernooitarief op vakantiepark Hogenboom huren. De toernooivelden liggen op een steenworp afstand en zijn te voet te bereiken. 

Wie kan meedoen aan dit toernooi?
Bedrijventeams, vriendengroepen, stratenteams en competitieteams, alles is mogelijk. Jeugdteams (ook circulatievolleybal) alleen op zondag.

Super Mix Hobby teams (over beide dagen)
Dames en heren recreanten, dames en heren seniorenteams van 3e divisie tot de 4e klasse. Aanmelden kan via e-mail toernooi@avflash.nl  of online op http://www.avflash.nl/

We zouden het te gek vinden als jullie komen, dus meld je snel aan want vol is vol (aanmelden kan, als er nog plaats is, tot half juni).

Groetjes uit het altijd mooie en zonnige Arcen.

Bron: HermanNaar het overzicht