Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Avital clinic mei 2009

H4 verslaat concurrent
28 januari 2012


Donderdag 26 januari moest het 4e heren team van Atalante gesponsord door Electroworld Bunschoten Abcoude, aantreden voor een echte topper. Tegenstander was de combi Sas-Roda uit Uithoorn. Dit team staat op een mooie derde plaats, en had in de eerdere wedstrijd al laten zien goed mee te kunnen komen met de mannen van Atalante.


Doordat een deel van de zaal was afgekeurd in de Scheg(scheurvorming in vloer) begon de wedstrijd wat later. Direct vanaf het begin was het een spannende gelijk opgaande strijd. Roda-Sas was duidelijk van plan om punten van de koploper af te snoepen. Sterk blokkend werd menig aanval van Atalante in de kiem gesmoord. Aanvallend scoorden zij slim hun puntjes. Tijdens een time-out van Atalante werd een nieuwe tactiek bedacht. De gaten in de verdediging moesten worden gezocht. Dit bracht uiteindelijk het gewenste resultaat, en de zo broodnodige 4-0 overwinning. Setstanden waren 20-25,18-25, 22-25 en 20-25.

Op 3 februari volgt wederom een topper voor de Vinkeveense equipe. Christofoor is dan de tegenstander. In Zwanenburg werd nog met 3-2 van verloren. Dus Atalante heeft iets recht te zetten.

Bron: RobHNaar het overzicht