MC1 Kampioen

Rondje teams
03 februari 2012

Vanaf volgende week is weer het jaarlijkse 'rondje teams', al jaren een mooie manier om even rechtstreeks het reilen en zeilen in een team te proeven. De vragen zijn aan de teams doorgemaild, zie hieronder. Helemaal onderaan de indeling, misschien ook handig.

1. Noem punten die goed gaan bij Atalante.
2. Noem punten waarvoor verbetering gewenst is.
3. Hoe kunnen we meer publiek op de tribune krijgen?
Bij de jeugdwedstrijden is het aardig gevuld, maar bij de seniorenwedstrijden valt het tegen.
4. Er zijn best veel leuke ideeën en ludieke acties ook tijdens eerdere rondjes opgegooid, veel meer dan het bestuur kan oppakken. Wat zou je er van vinden om je eigen idee of een andere mooie actie ook zelf te initiëren (al dan niet met hulp)?
5a. Indien er in Vinkeveen een aantal beachvolleybalvelden worden aangelegd (aan de plassen of bij de korfbalvelden bijv.) zou je dan meedoen aan een zomer beachcompetitie?
b. Zou je ook mee willen helpen in de organisatie van het verwezenlijken van de velden en opzetten van beachactiviteiten?
6. Onze vereniging is deels afhankelijk van sponsoren en adverteerders. Zo zoeken wij: ballensponsors, shirtsponsors en activiteitensponsors. Heb je suggesties en kun je helpen door deze zelf te benaderen?

Tijdstip
Wie