De Long Ladies in actie in Nieuw Vennep
18 maart 2012

De Long Ladies zijn in opmars. Ze zijn onderaan begonnen op niveau 4. Na steeds een 1e plek zijn ze al opgeklomen naar de B-poule.. Zouden ze deze 1e plaatsen steeds kunnen volhouden??? Hieronder het verslag van de Long Ladies van afgelopen zaterdag.

We begonnen voor het eerst in de B-poule met 4 spelers omdat Noa niet kon. De 1ste wedstrijd ging meteen lekker.

We moesten tegen VCH Push en wonnen met 17-16 en 21-13.

De 2de wedstrijd tegen S'stad Smashers verloren we de eerste helft net met 17-18. De tweede helft wonnen we met 21-13.

De laatste wedstrijd tegen VCH Set up moesten we winnen om 1ste te worden. Helaas ging het niet meer, we verloren met:16-17 en 16-21 maar we hebben leuke lol gehad.

Volgende keer gaan we weer voor de 1ste plaats.

Groetjes Anne-Floor,Eva,Rosalie en Jade

Het team is uiteindleijk tweede geworden, maar gaan het volgende keer weer proberen om 1e te worden en daarmee door te stromen naar de A-poule op niveau 4!!

Bron: Jade