Scholentoernooi 2014

Je bent goed bezig... bij een sportvereniging!
14 februari 2007

Met de campagne ‘Je bent goed bezig, bij een sportvereniging’ laten NOC*NSF, de sportbonden en de verenigingen de unieke waarde van de sportclub zien. Waarom is sporten bij een vereniging zo leuk? Wat is het geheim? Eigenlijk heel simpel: je probeert met je team te winnen, de tegenstander te dollen en daarna drink je nog wat met z’n allen in de kantine!

De actie
De twee grootste sportliefhebbers Peter Heerschop en Viggo Waas dagen sportend Nederland uit! Met spetterende beelden en rake teksten omschrijven Peter en Viggo op hun manier met drie kernwoorden het ‘geheim’ van de sportvereniging. Kun jij Peter en Viggo verbeteren? Ga de strijd met hen aan en omschrijf in drie woorden wat jouw sportclub zo bijzonder maakt…..
De leukste en meest bijzondere inzendingen dingen mee naar sportieve weekprijzen en uiteindelijk de hoofdprijs: een mooie geldprijs voor jouw eigen vereniging!

Doe mee!
De actie loopt van 7 februari tot en met 10 april 2007. Tijdens de Nationale sportweek 13 – 21 april 2007 worden hoofdprijswinnaars bekend gemaakt.

www.jebentgoedbezig.nl

Bron: tip van nens & www.jebentgoedbezig.nl