Kleedkamerperikelen in De Boei
14 februari 2007

De bordjes die op de dames en heren kleedkamerdeuren waren geplaatst, zijn een aantal malen omgewisseld. Dat begon allemaal als een grap omdat sinds jaar en dag de bordjes andersom zaten. De bordjes zijn nu helaas niet meer bruikbaar. De plaklaag hecht niet meer goed en er is inmiddels 1 bordje verdwenen. De Boei moet dus nieuwe bordjes aan gaan schaffen.

Hierbij een vriendelijk verzoek aan jullie allen, en met name de grootste grapjassen, om in het vervolg je op- of aanmerkingen in het schrift in het scheidsrechtershok op te schrijven. En als je het helemaal sympathiek wil doen, met je (club)naam erbij. Of meld het gewoon bij een van de bestuursleden.

Totdat de nieuwe bordjes er zijn, zal er een papier op de deuren komen te hangen met 'instructies'.

Hartelijk dank voor het meedenken!

Bron: Bestuur & De Boei