MC1, 2021-2022

Finale Minidag Kudelstaart 12 mei 2012
05 mei 2012

Bijgaand het schema van het slottoernooi

De Volleyknallers gaan strijden om de 1e plek (beker) op het hoogste niveau. De beste 8 teams zijn verdeeld over twee poules en na poulewedstrijden volgt een een kruisfinale. De winnaar gaat door naar de Regiofinale tegen andere districten op 19 mei!

De Toppers spelen op niveau 6 in poule C en D om medailles voor 1e, 2e en 3e plek. Evenals de Megamini's bij poule E en F. Op het end volgen ook bij deze poules finales (gewone finales)

De Long Ladies spelen om de beker (1e plek) op niveau 4. Ook hier zijn de beste 8 geselecteerd. Na poule wedstrijden volgen ook hier gewone finales.

De Ministars spelen net als Toppers en Megamini's om medailles voor plaats 1 tm 3. Ook hier volgen na poule wedstrijden finales.

De Kanjers strijden om de beker (1e plaats) op niveau 3. Na poulewedstrijden volgt de finale ronde.

De Heroes strijden om medaillies op niveau 2. Zij spelen een dubbele competitie met SAS en VHZ.

Allemaal heel veel succes!!

Bron: Carla