Mini uitje 2012: Linnaeushof
10 juni 2012

De laatste minidag van dit seizoen is op zaterdag 12 mei, de trainingen lopen in mei ook ten einde en de vakantie staat voor de deur. Daarom lijkt het ons leuk om het seizoen af te sluiten met alle mini-leden, maar nu met een andere activiteit dan volleybal.

We willen dit jaar een leuke en gezellig dag naar de Linnaeushof in Heemstede. De excacte tijden zullen we tzt bekend maken, maar hou er rekening mee dat we wel een dagje weg zullen zijn. Wil je dit leuke uitje absoluut niet missen? Geef je dan zo snel mogelijk en uiterlijk vrijdag 1 juni a.s. op via jeugd@vv-atalante.nl. We vragen een kleine eigen bijdrage van vijf euro per lid.
Hou dus zaterdag 9 juni vrij, zodat je het miniuitje van 2012 niet mist! Oja, wil je ook even laten weten of je papa en/of mama kan rijden die dag (evt. brengen of halen) of dat ze evt. kunnen blijven voor begeleiding.

Sportieve Groet,
Jeugdbestuur,