Vinkeveense plassen 2

MC1 Kampioen

Eerste CMV training van Rick Wiggers
01 september 2012

Afgelopen vrijdagavond, 31 augustus, was de eerste CMV training in sporthal De Boei, welke gesponserd wordt door ASSULINE. Onder leiding van Nevobo trainer Rick Wiggers werden 10 Atalante trainers/leden/ouders en een dame uit Haarlem getraind in het minivolleybal trainersschap.

Onder de aandacht kwamen niveaus 1 tot en met 3, de allerjongste groep volleyballers (ongev.6-9 jr). Hier zijn vangen/gooien, serveren en passen de belangrijkste onderdelen.

Verder is ook de warming up doorgenomen, coordinatie en bewegingsoefeningen. Veel werd met een bal gedaan.

Als laatste met zijn allen besproken hoe je kinderen er steeds bij kan blijven houden. Hoe lang oefeningen moeten duren, maar ook "wacht"oefeningen.

Een interessante, leerzame avond. Volgende week vrijdag deel twee waarbij niveaus 4-5-6 aan bod komen. Dan zullen we ook nog wat "Atalante" kinderen uitnodigen om de oefeningen mee uit te voeren!

Bron: Inge