Scholentoernooi 2014

Een mooie winst voor MB1
29 november 2012

We moesten spelen tegen Spaarnestad. Dit team staat 2e en wij staan 4e. Dus het beloofde een pittige wedstrijd te worden. Wij zijn vorig jaar een niveau omhoog gegaan. We hebben zeker meer tegenstand, maar we doen zeker mee bij de bovenste 4, die elkaar niet veel ontlopen!

De 1e set: We speelden goed in 3-en, toen stond het 24-15..het ging slechter. Daardoor  verloren we 4 punten, uiteindelijk hebben we gewonnen met 25-17.

Dan de 2e set: De set was spannend. De hele tijd gingen we gelijk op. 14-14, 15-14, 15-15 enz. We verloren punten door de serve. Op het einde ging het beter, uiteindelijk met 25-20 gewonnen!

De 3e set: We begonnen niet zo goed en liepen daardoor achter, maar door een paar mooie smashes  hebben we punten verdiend, we hebben de set gewonnen met 25-23.

De 4 set: Alweer een spannende set, het ging ook weer gelijk op. Er waren mooie rally's waarbij wij goed in 3-en bleven spelen. Er werd veel gesmasht, terwijl de tegenparty speelde vaak in één keer over het net. We hebben gewonnen met 25-23!!!!

Het was een spannende wedstrijd en telkens hebben we gewonnen met een paar punten verschil. Maar we hebben met veel voldoening met 4-0 gewonnen!

Met deze 5 punten worden we weer gedeeld 2e! (en 1 punt achter de numero 1!)

Bron: Nadine