Scholentoernooi 2014

Sneeuw informatie & wedstrijden
07 december 2012

Beste mensen

Gezien de mogelijke slechte vooruitzichten van het weer, willen wij u allen bij deze alvast attenderen op de handelswijze bij slecht weer, verkeersalarm of weeralarm. We moeten uiteraard eerst de situatie afwachten hoe deze zich ontwikkeld.

Hou de weer-en verkeersituatie goed in de gaten!!!!!!!!

U kunt de “regels” lezen in bijgevoegde leidraad en via onderstaande link. Hierbij hebben verenigingen de vrijheid wedstrijden af te zeggen zonder contact met de competitieleider. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het informeren van de tegenstander en officials. Deze situatie is aan de orde bij code geel (alleen gladheid) en code oranje. In geval van code rood gelast de Organisator de wedstrijden af.

Indien een wedstrijd afgezegd wordt dient wel altijd een e-mail gestuurd te worden naar het regiokantoor!

U kunt de “regels” lezen in bijgevoegde leidraad en via onderstaande link

Vertrouwende u allen bij deze voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,

Bob Dixon, medewerker wedstrijdwezen