Tussen Kerst&Nieuwjaartoernooi •extra MIX info•
26 december 2012

Ivm verschillende (enthousiaste!) aanmeldingen, nog even voor de duidelijkheid: leden kunnen max 2 spelers/introducees in het MIX team vragen. Dus enkel duo's of soms triootjes bij elkaar..

Op vrijdag 28-12 is ons super gezellige tussen-kerst-en-nieuwjaartoernooi. Voor de 12e keer alweer! Aanmelden graag UITERLIJK 27-12 via Annemarie:
pr@vv-atalante.nl al dan niet met je sportieve familie en vrienden. Op 28-12 vind je de teams & speelschema online. Start 19:15u tot ca 22:15u. Ook leuk: uitslag 2011 - foto's 2011 - schema 2011

Na het toernooi en de prijsuitreiking wordt het nóg leuker met de grote en gezellige verloting met leuke prijzen en aardigheidjes die de deelnemers zelf meenemen van zolder, van Sinterklaas, uit het kerstpakket, wijnkelder of voorraadkast. Dus sparen maar vast!

Aanmeldingen zover:

Bron: mi