MC1 Kampioen

Wel winnen hè
27 januari 2013

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs. Op dinsdag 26 februari 2013 vindt de voorstelling plaats in Vorstelijk Complex te Utrecht van 20.00 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur.Mocht u op bovenstaande datum de voorstelling niet kunnen bijwonen, dan zijn er zeker nog andere voorstellingen in de buurt waar u naar toe kunt.

De ervaringen van andere verenigingen is tot nu toe vooral positief. Er wordt op een leuke manier een spiegel voorgehouden waar elke vrijwilliger (coach, bestuurder, ouder) zich in herkent. Een leuk avondje uit met uw vereniging of als bedankje voor de vrijwilligers. Graag breng ik u hiervan op de hoogte, omdat de voorstelling bij u in de buurt is. Kijk ook eens op de website ttp://positiefcoachen.nl/theater/index.php voor meer informatie. Tevens kunt u op deze website de kaartjes krijgen en de andere data zien.

Bron: NeVoBo