Scholentoernooi 2014

Beachtoernooi a.s. donderdag
12 februari 2013

A.s. donderdag organiseren we voor de liefhebbers een beachtoernooi op drie velden in The Beach te Aalsmeer. De velden zijn gereserveerd van 20:00 - 22:00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want om 20:10 uur starten de wedstrijden.

Ook dit jaar mogen we weer wat gasten van onze buurverenigingen verwelkomen. Gezellig, hoor!

Kosten

Net als voorgaande jaren worden de kosten van de beachvelden weer met alle deelnemers gedeeld. De kosten zullen ongeveer 8 euro per persoon bedragen.

Indeling

De poule sportief bestaat uit drie teams; er wordt een hele competitie gespeeld. Bij fanatiek is er één poule van vier teams (halve competitie) en één van drie teams (hele competitie). Na de poulewedstrijden wordt bij dit niveau nog een heuse finale op center court gespeeld.

Hieronder kun je de teamindeling en het wedstrijdschema alvast bekijken. Deze informatie tref je ook nog eens in de bijlage aan.

Namens de beach-CIE alvast heel veel plezier en tot donderdag!

Bron: Mie & Nens