Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Scholentoernooi 2014

Vinkeveense plassen 2

Assuline TS toernooi en Veensteker toernooi
08 april 2013


Jubileum-editie Assuline Turfstekerstoernooi op zondag 9 juni
Atalante organiseert voor de 25e keer het ASSULINE turfstekerstoernooi op zondag 9 juni op de grasvelden van ‘KV De Vinken’ in Vinkeveen. De organisatie zal op gepaste wijze aandacht besteden aan dit jubileum, maar hoe, dat wordt nog even geheim gehouden..

Inschrijving voor het toernooi staat open voor bedrijven-, straten-, vrienden-, volleybalteams enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Bij voorkeur staan steeds 2 dames in het veld. Op twee niveaus wordt gestreden om de wisseltrofee: het recreatie toernooi is voor een gezellig dagje sportief bezig zijn, het Super recreanten toernooivoor teams met volleybalervaring.
Kosten €30,- per team, inschrijving sluit uiterlijk 19 mei. Aanmelden kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf via deze link: http://www.vv-atalante.nl/activiteiten.php?id=209.


Veensteker bedrijventoernooi op vrijdag 3 mei
Ivm de nacompetitie van het eerste herenteam van Atalante op vrijdag 26 april in Zaandam, is het Veensteker bedrijventoernooi verplaatst naar een week later op vrijdag 3 mei in de Boei. Maximaal 16 teams kunnen meedoen in een sportieve of fanatieke poule. Inschrijven via:
http://www.vv-atalante.nl/activiteiten.php?id=208.

Bron: miNaar het overzicht