MC1 Kampioen

Inschrijving 2-2 toernooi GEOPEND!!
30 april 2013

De laatste Koninginnedag is een feit, het feest van de nieuwe Koning en Koningin is bijna ten einde, dus tijd voor een nieuw feestje:

Het jaarlijkse 2-2 toernooi van jullie geliefde club!

Speciaal voor de recreanten willen we proberen om weer een gezellige poule te maken. Hiervoor hebben we echter minimaal 4 teams nodig. Dus zoek een leuke 2-2 partner en geef je snel op! (individueel opgeven kan ook!)

Via de onderstaande link, vind je het aanmeldingsformulier. Lees hierbij de tekst aan het begin van het formulier nog eens goed door en vul dan snel in!

Dinsdag 14 mei a.s. is de allereerste 2-2 speelavond! Aanmelden de vrijdag vóór een speelavond is zeer gewenst, zodat wij ruim de tijd hebben om een goed schema te maken.

de link naar het inschrijfformulier https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=sharing&formkey=dEpFMzhqajJzZzBlWmxFUXNrS2owUkE6MA#gid=0

Samen maken we er weer een super gezellig toernooi van!

groetjes Erik en Martine

Bron: Erik en Martine