Uitnodiging voor vrijwilligers van Atalante
31 mei 2013

Beste vrijwilligers, trainers, scheidsen, commissieleden..

Gister hebben we een uitnodiging van de Nevobo ontvangen om onze vrijwilligers uit te nodigen om op donderdag 13 juni te komen kijken bij het Grand Slam beach volleybal in Scheveningen. Incl. BBQ en twee drankjes! Als bedankje voor jullie inzet!! Leuk om als groep te gaan, dan maken we een gezellig middag/avondje van?!? Zie ook: grand-slam-beach-volleyball Ik hoor graag wie er mee willen, van te voren moet dat even gemeld worden.

Sportieve groet!

Inge Bakker
----------------------------
Hoi Inge, Ik heb net contact gehad met je over de mogelijkheid om het einde van het volleybalseizoen feestelijk af te sluiten met jullie vrijwilligers. Van 12 t/m 16 juni strijden de beste beachvolleybalduo’s van de wereld tegen elkaar tijdens de transavia grand slam beachvolleybal 2013 in Scheveningen met Bas van de Goor als toernooidirecteur.

Tijdens de grand slam op donderdag 13 juni kunnen jullie je vrijwilligers trakteren op een avond met fenomenaal beachvolleybal, dj's, danseressen, een barbecue en twee drankjes. Ook na de wedstrijden gaat het feest natuurlijk door en kan er gedanst worden tot zonsondergang. Bijgaand de flyer die je kan gebruiken om naar jullie vrijwilligers te sturen. Als je volgende week een reactie geeft aan mij dan is dat helemaal goed. Hoop dat jullie ook met een groepje komen.

Bron: NeVoBo / Inge