Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
MC1 Kampioen

MC1*ATALANTEPAAR TOERNOOI (dinsdagavonden)
15 mei 2007


Vanaf 15 mei kun je kans maken op de titel Hét Atalantepaar van 2007
Weken vantevoren worden partners geronseld en briljante teamnamen bedacht...
De toernooi(dinsdag)avonden beginnen om half acht en zullen duren tot een uurtje of half elf (houd rekening met een uitloopje :). Er worden wedstrijden van 15 minuten gespeeld. Deze wedstrijden worden geleid door teams die op dat moment niet spelen.

Fair play is het motto, maar dit mag natuurlijk wel gepaard gaan met een gezonde dosis enthousiasme en fanatisme. Want wie wil er nou niet de beste van de vereniging zijn? 

Niveau en teamindeling
De indeling is dit jaar hetzelfde als de afgelopen editie. Er wordt weer op drie niveaus gestreden: zo is er een poule waarin bloedje fanatiek gestreden zal worden om de eer te behouden (fanatiek), er is een poule waarin de strijd aanwezig is, maar in ietsje mindere mate (sportief) en er is een poule waar het voornamelijk gaat om een lekker gezellig avondje volleybal (gezellig).
Je kunt zelf kiezen voor welk niveau je je inschrijft, maar uiteindelijk heeft de organisatie de beslissende stem. 
Een team bestaat uit een dame en een heer, maar omdat we meer dames hebben dan heren, mogen er ook twee dames samen spelen. Dus niemand heeft meer een excuus om niet mee te doen ;-)

Rankingpunten
Per categorie en avond kun je rankingpunten verdienen. De winnaar krijgt 10 punten en voor elke lagere positie zijn steeds 2 punten minder te verdienen. De beste drie resultaten tellen mee voor de ranking.

NIEUW
Zoals eerder vermeld beginnen we ditmaal al eerder met de toernooien. De eerste vijf toernooien zullen volgens traditie met een partner naar vrije keus gespeeld worden. De laatste twee keer kun je je alleen individueel inschrijven. Het enige dat je kunt beïnvloeden is het niveau waarop je gaat spelen. Ik zal vervolgens via loting laten bepalen wie er samen een koppel gaat vormen. Tot nu toe wordt er vaak met een erg bekende partner gespeeld en een van de doelen van dit toernooi is elkaar beter leren kennen. Dit lijkt mij een prima manier en ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn/worden zoals ik ben.

Aanmelden
Aanmelden is vanaf heden mogelijk. Dit kun je doen door het inschrijfformulier (bijlage onderaan deze pagina) volledig ingevuld te mailen naar Nancy: 2-2@vv-atalante.nl
Je kunt je aanmelden voor een toernooi tot een week voor de speeldatum. Ook is het mogelijk de avond zelf nog in te schrijven, maar dit kan alleen als er nog plaatsen vrij zijn.

Gezellig
Tot slot nog een klein woordje. Het allerallerbelangrijkste van dit toernooi is niet dat er fanatiek en sportief gestreden gaat worden…al is dat natuurlijk wel erg leuk. Belangrijker nog is dat het voor iedereen een gezellig avondje Boei wordt en dat we met elkaar als vereniging het seizoen leuk kunnen afsluiten. Laat dus duidelijk zijn dat iedereen meer dan welkom is!!!
Ik stel voor: een klein afterpartietje elke dinsdagavond :-)

Nens
2-2@vv-atalante.nl

Zie ook foto's van 2006: http://www.vv-atalante.nl/fotoalbum.php?album=3

Bron: NensNaar het overzicht