Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1

http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Mooi Assuline buitentoernooi!
10 juni 2013


Op verzoek hier nog een link naar de foto's. Om te bekijken of te downloaden, met dank aan fotograaf Richard van der Spoel en collega :-) http://www.mijnalbum.nl/Album=TQVUNKHZ.
Een deel staat ook op
https://www.facebook.com/AtalanteVinkeveen en in het fotoalbum natuurlijk.

Mochten jullie nog zin hebben, dan kun je meedoen met het gezellige 2-2 toernooi op dinsdag 18 juni en/of 25 juni vanaf 19:30 tot ca 22:00 in de Boei in Vinkeveen. Tot uiterlijk komende zaterdag kun je (individueel!) aanmelden voor niveau sportief of fanatiek via mailadres 2-2@vv-atalante.nl (Martine en Erik). De teams worden door Martine en Erik gemixt en gematcht en zondag vind je het speelsschema op de site.


Hier een cloud van gezelligerds die al meedoen:

Martine, Erik V, Bas vdL, Nicolle, Jessica, Cor, Neil, Debbie, Max, Mie, Maarten Vossenpoel, Rick Samson, Nens, Malou, Bas dK, Xuee, Joost, Loeps Kuijper, Sandra de Boer, Iwan Hendriks, Kathy, Rachel, Roos, Anna, Daniëlle B, Daniëlle vdH (reserve), Martijn Raave, Adrie, Yorick van Schie, Tineke Vellekoop, Tim R, Hettie, Farida, Elly...

----------------------------------------------------------------------------------

Afgelopen zondag 9 juni werd de 25ste editie van het jaarlijkse Assuline Turfstekerstoernooi gespeeld. Een feestje dus dat op gepaste wijze werd gevierd. Vorig jaar nog werd het toernooi 's ochtends afgelast ivm kou en regen, dit jaar kwam de weersvoorspelling gedeeltelijk uit, pas in het tweede deel van de middag kwam de zon door maar droog was het wel. Om 10 uur startten de wedstrijden op zes velden op het keurige terrein van KV de Vinken. Twee poules (recreanten en super recreanten) met 10 en 11 teams streden vooral sportief een gezellig en fanatiek toernooi.


Deze keer geen Avital Selinger die bij het eerste 5-jarig jubileum met een leuke demonstratie in de lunch pauze tegen het toenmalige heren 1, en ook niet Koningin Máxima die een heel verdienstelijk potje kan volleyballen. Vooral de kleine aardigheden werden bijzonder gewaardeerd, zoals de gele en groene veters die de spelers in de sportschoenen konden doen, een taart voor bij de koffie voor alle 21 teams, en een lekker appeltje voor de dorst van firma Ruizendaal. Ook de advertentie bijdrage van Vellekoop hoveniers, RBC Bouw en Autobedrijf Rovémij zorgden voor extra aankleding.

Op 2 extra velden waren spellen uitgezet, bv zoveel mogelijk punten serveren in de uitgelegde korfbalkorven. Een flink aantal spelers, kids of supporters deed tussendoor een poging en 5 gelukkige mikkers ontvingen een mooie beachbal voor hun bekwame score. Op het tweede feestveld was een zeil over het net gehangen voor een vrijblijvend potje 'blind' volleybal, maar al snel werd de winnaar duidelijk: de wind ging met het zeil aan de haal en het veld werd uit voorzorg plat gelegd. Ook de 'zeepbaan' had een onverwachte winnaar. Tot aan de middag bleef het dusdanig fris dat de baan niet eens uitgelegd werd.

En niet dat veel teams dat gemist hebben.. Hoofdorganisator Han Feddema had het schema zo in elkaar gepuzzeld dat per poule wel 8 á 9 wedstrijden gespeeld werden. Met tussendoor fluiten, aanmoedigen, invallen, taart eten, kijken, aanmoedigen, veters strikken en wat al niet meer, de tijd werd maximaal benut!

Aan het eind van de dag waren er twee finales. Bij de recreanten waren het de Waterboys (onze vrienden van Hertha) die gelijk speelden tegen de Mojito's olv Angelique Verburg uit Mijdrecht, en met een klein verschil in setstanden wonnen. Bij de super recreanten was de finale tussen de Degradantjes en Assuline 1. In de poule had het team van Erik Verbruggen nog gewonnen van de sterke en zeer geroutineeerde crew van Assuline. In de finale bleek vooral de eerste set met een verschil van 11 punten een brug te ver voor het team van Erik Verbruggen. De spannende tweede set werd met miniem verschil van 1 punt ook gepakt met doorbijten en slimmigheid onder leiding van Teun Feddema: Assuline winnaar.

De prijsuitreiking werd gedaan door MC Robert Hardeman en mede door een van de oprichters van het toernooi Cees Ruimerman. De vierkoppige toernooicommissie kan terugzien op een zeer sportief en gezellig toernooi, en mooier nog: de voorzitter van Atalante alsook hoofdsponsor Assuline hebben beiden nog eens 5 jaar bijgetekend voor vervolg van dit fijne sportieve samenwerken. Wil Voorbij nog eens 5 jaar voorzitter van Atalante en Teun Feddema nog eens 5 jaar toernooisponsor. Dus zeker niet op dit hoogtepunt stoppen, volgend jaar gewoon weer een gezellig en sportief buitentoernooi. Iedereen bedankt en de foto's en de volledige uitslag staan inmiddels op de site van www.vv-atalante.nl.
Recreanten

Uitslag

Eindstand

Finale

De Mojito's

Waterboys

2

2 (+3)

Waterboys

26

1
De Mojito's

27

2
Haaxman Lichtreclame

26

3
Numero UNO

25

4
De Grashoppers

24

5
Assuline II

14

6
Jena / Actie Junior

12

7
Team Lupes

11

8
De Bleitjes

9

9
Spuit Elf

2

10
Tjikkies met ballen

0

11


Super recreanten

Uitslag

Eindstand


Finale


De Degradantjes

Assuline I

0

4

Assuline I

27

1
De Degradantjes

28

2
Dijkschuivers

27

3
Team Out

23

4
Unitas Buurtjes

21

5
Springbok De Hoef

17

6
Samen geraapt zooitje

17

7
De Veenmollen

13

8
Rivets

5

9
Dobre pivo

4

10
Bron: miNaar het overzicht

Volg Atalante Vinkeveen
© Atalante Vinkeveen 2020