Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1JA1 verliest wel, maar dat ging NIET verkeerd
21 september 2013


Met een Remco op de bank, nog niet helemaal fit in de polsen, en een verhinderde Stefan speelden Sayuri en Loulou mee om toch een zestal in het veld te krijgen. 


Verrassend dat Richard het setup stokje heeft overgenomen van Max en dat viel goed uit (zolang hij serieus blijft.. :-) ). En Max als extra aanvaller is ook goed voor de slagkracht van het team. 


De nieuwe aanvulling van Koen in het team doet het ook leuk. Wel nog even wennen, aftastend welke ballen wel niet voor hem zijn.. Bijvoorbeeld Joep pakt veel - vooral bij het net - maar heeft daar ook zeker zijn positie bewezen, staat daar lekker te ballen.   


En dan meteen tegen een talenten team uit Amstelveen...


Het was wel een 4-0 verliespartij (bijna een 3-1) maar het ging zeker niet verkeerd. Er werd goed partij geboden. Ondanks een niet altijd zuivere pass door een sterke serve/aanval van de opponent wist Richard toch er vaak een setup uit te krijgen. Die door Koen, Max, Joep en Bas werden geslagen of geprikt in de hoeken of het middengat. Ook veel mooie reddingen gezien. Maar deze opponent was net een maatje te groot.


En Loulou en Sayuri hebben hun "mannetje" gestaan! Goed meiden.
Bron: IngeNaar het overzicht