Vinkeveense plassen 2

JC1, twee verslagen
28 september 2013

Zaterdagochtend om 07.50 uur vertrok de JC1 richting Amersfoort voor de tweede wedstrijd van het seizoen. Iedereen was er fit en wel en had er erg veel zin in.

De tegenstanders waren ook alleen jongens maar dan wel een maatje groter dan de meesten van onze jongens. Maar dit deed de moed niet zakken, in het verleden bleek dat dit niet heel veel hoeft te zeggen. Het werd een leuke wedstrijd waar eigenlijk beide teams hadden kunnen winnen. Er werd van beide kanten hard gewerkt en de eerste set werd gewonnen door JC1 met 25-20.

De tweede set werd wat rommeliger en het leek erop dat de tegenstander net meer het geluk aan hun kant had met de netballen maar ook door slimme balletjes van de tegenstander net over het net, verloren onze jongens met 17-25.

De derde set ging gelijk op, het werd nog spannend aan het eind van de set maar helaas werd deze verloren met 27-25. De jongens hebben alles gedaan om er toch nog een gelijk spel uit te halen maar ook de laatste spannende set werd verloren: 25-20.

De tegenstander was net iets gehaaider om de punten binnen te halen, blokten goed en onze jongens deden het soms net iets te netjes maar over het algemeen was het een gelijkopgaande wedstrijd dat ook gewonnen had kunnen worden. De thuiswedstrijd zal vast net zo spannend worden. Op naar de volgende wedstrijd op 4 oktober om 19.15 uur! Het zou leuk zijn als er veel publiek is tijdens deze eerste echte thuiswedstrijd van het talentvolle JC1!

Zie hier nog wel het verslag van Angelique van vorige week.

JC1 heeft zijn 1e wedstrijd van het seizoen er weer opzitten. Dit seizoen spelen ze in de 1e klasse en met een nieuw teamlid Bas Stark. De 1e thuiswedstrijd speelde ze in de Willistee tegen Switch.

Het was een leuke wedstrijd. De jongens speelde mooi in 3-en en ze waren zeer actief en lekker enthousiast. De 1e 2 sets werden ook redelijk makkelijk gewonnen(25-16, 25-8). Het gevaar zat hem weer in de 3e set. Iets minder geconcentreerd en daardoor wat meer foutjes. Toch werd deze set uiteindelijk gewonnen met 26-24. In de 4e set was het spel weer verzorgd en met een paar hele mooie services, aanvallen en zelfs een blok, wonnen ze de set(25-15). De 1e overwinning is binnen 4-0.

Jongens het was een TOP wedstrijd!!!! Bas, welkom bij JC1!!