Atalante JC1 is goed bezig.. !!
10 november 2013

Vorige week vrijdag speelde Atalante JC1 thuis de spannende wedstrijd tegen koploper AVV Keistad JC2. De vorige wedstrijd werd terecht verloren maar de jongens waren uit op revanche en met een goed gevulde tribune begonnen de jongens enthousiast aan de wedstrijd.
De tegenstander werd al snel zenuwachtig van het solide spel van de jongens die zich niet gek lieten maken door het ping pongen van de tegenstander en keurig in drieën bleven spelen. Met goede services en slimme aanvallen werd de eerste set nipt gewonnen.
De tegenstander ging nog feller de bal in enen of tweeën over het net spelen waardoor de jongens in de tweede set even de draad kwijt waren (verlies) maar de derde en vierde set terecht wonnen door het spelen van het eigen spelletje en niet mee te gaan met het spel van de tegenstander.  Een hele knappe overwinning op de koploper!!

Afgelopen zaterdag moest er vroeg worden opgestaan om om 9.00 uur te beginnen tegen de nummer eennalaatst Prima Donna Kaas Huizen JC2. Hoewel dit team nog niet veel punten hadden gescoord, was de eerste wedstrijd geen eitje en moesten de jongens toch echt aan de bak.

Toch werd al snel duidelijk dat dit geen hele moeilijke wedstrijd zou worden. Door goed te serveren en slimme aanvallen werden de eerste twee sets al snel dik gewonnen. Zoals wel vaker het geval, werden de jongens alleen een beetje makkelijk in de derde set. De tegenstander deed er nog een tandje extra bij en kwam goed terug. De jongens van JC1 waren gelukkig op tijd “wakker” en wonnen de derde set nipt, gevolgd door een ruime overwinning in de vierde set.

Weer een goede wedstrijd! Gelukkig zijn ze de "dip" van enkele weken ervoor weer helemaal te boven want volgende week zaterdag is de spannende wedstrijd tegen een van de titelkandidaten Sovoco. De eerste periode zal gaan tussen Keistad, Sovoco en Atalante!

Verening

Wedstr

Punten

1

AVV Keistad JC 2

21

2

Sovoco JC 1

21

3

Atalante JC 1

20

Bij winst op Sovoco zijn er nog kansen. Weer een vroegop wedstrijd maar de jongens hebben afgelopen zaterdag laten zien dat dat helemaal geen probleem voor ze is. Het is een mooi spannende competitie waar de jongens in zitten!

Bron: Sandra