MC1, 2021-2022

Aparts sponsor af
10 maart 2014

Aparts is sponsor van ons grootste evenement, hét Aparts scholentoernooi. In 3 jaar tijd groeide dit volleybalfestijn voor de basisscholen uit van een toernooi op de woensdagmiddag naar een super evenement op twee woensdagmiddagen voor maar liefst 250 scholieren. En wel 20 vrijwilligers zijn in touw om dit toernooi te doen slagen. In november 2013 wordt alweer het elfde Aparts toernooi georganiseerd.

A parts levert auto-onderdelen en werk voor ruim 350 automaterialengrossiers in de Benelux. Samen met deze automaterialengrossiers staan ze garant voor levering van ruim 65.000 topproducten, meerdere malen per dag, binnen twee uur aan autobedrijven in de Benelux. Een ongeëvenaard snelle levering van het breedste assortiment auto-onderdelen! Maar daar blijft het niet bij. Zij zorgen ook voor technische ondersteuning met een digitale onderdelencatalogus en de technische (montage) informatiebron Autotools. Alle noodzakelijke informatie voor het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en het up to date houden van technische kennis.