Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

Vinkeveense plassen 2

MC1, 2021-2022

Vrijdag 18 juli: TOP beach volleybal in Den Haag
11 april 2014


Beste clubvrijwilliger, dit jaar vindt op woensdag 16 t/m zondag 20 juli 2014 hét beachvolleybal evenement van de zomer plaats: de transavia grand slam. Voor liefhebbers van zon, strand, topsport en spetterende feesten is de transavia grand slam een niet te missen evenement.


In aanloop naar het WK Beachvolleybal 2015 wordt er ook deze zomer in vier steden gespeeld. Op woensdag en donderdag zijn er kwalificatierondes in Apeldoorn, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. In Den Haag zijn daarnaast op vrijdag, zaterdag en zondag topteams uit Brazilië, Verenigde Staten, Duitsland, China en de rest van de wereld te bewonderen. Het enige toernooi van de FIVB Beach Volleyball World Tour in Nederland is bovendien de ideale gelegenheid om de Oranje beachvolleybalteams aan te moedigen. Wereldkampioenen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen en hun collegae van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) kunnen alle support gebruiken om opnieuw tot grote hoogten te stijgen. Meer informatie over de grand slam is te vinden op www.transaviagrandslam.nl.

In samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseert de Nevobo tijdens de transavia grand slam op vrijdag 18 juli voor de tweede maal een speciale avond voor vrijwilligers. En jij bent daar door jouw vereniging voor uitgenodigd! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom om wedstrijden te komen kijken in the hague beach stadium. Naast spectaculair topbeachvolleybal kun je genieten van heerlijke drankjes, lekkere snacks en een afsluitende beachparty waar bekende dj’s tot diep in de nacht het strand van Scheveningen zullen onderdompelen in zomerse sferen....

Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke beachvolleybalavond!


Als je, samen met clubgenoten en de 1500 andere vrijwilligers, graag wilt meegenieten van deze avond, meld je dan aan bij de contactpersoon van je club. Je ontvangt dan een e-ticket waarmee je die vrijdag bij de transavia grand slam gratis toegangskaartjes krijgt en in totaal 5 consumptiebonnen voor de nodige snacks en drankjes.


Graag tot ziens op 18 juli waar we samen mogen genieten van de mondiale beachvolleybaltop en beginnen met aftellen naar het eerste WK Beachvolleybal op Nederlands zand!

>>Aanmelden via PR gevolgd door @vv-atalante.nl

Bron: NeVoBoNaar het overzicht

Volg Atalante Vinkeveen
© Atalante Vinkeveen 2022