MC1, 2021-2022

Minidag 24-9-22

Junior Senior - de uitslag
17 mei 2014

Op 16 mei hield Atalante het Junior Senior toernooi. De jongelingen worden dan als het ware "op sleeptouw" genomen door een Senior. Een leuke combinatie waarbij de jeugd net even een stapje meer laat zien. Een groot aantal aspiranten had zich opgegeven, zodat we wel 27 teams konden maken.  Was wel even een uitdaging om voldoende senioren te vinden..

Voor de senioren wel even wat anders dan het 2-2 bij de senioren die sinds afgelopen dinsdag zijn begonnen. Je moet eigenlijk een stapje extra doen, best pittig!

In de meisjes B poule speelden 5 teams. Er werd mooi gespeeld met leuke rally's en mooi in drieen! Hier tekende  zich een duidelijke verdeling af:

1. Sayuri en Annemarie
2. Anne Wil en Ingeborg
3. Paula en Tineke
4. Rachel en Daniele
5. Ellen en Marjan

In de tweede poule de jongens C. Zij speelden een wedstrijd meer dan de rest, wel 5 partijen deze avond. Leuke partijen van de jongelui met voornamelijk heren 1 spelers - dit is toch wel het voorbeeld voor de jeugd. Het was hier spannend, zowel Corne en H1-partner Erik alswel Juriaan met H1-partner Frans hadden beide 4 van de 5 wedstrijden gewonnen. Door meer gescoorde punten is het team van Corne eerste geworden:

1. Corne en Erik
2. Juriaan en Frans
3. Stefan en Han
4. Kimo en Yorick
5. Lars en Bas
en gedeeld 6/7
Ivar en Tim en Bas en Bas.

Dan de JC2 poule Dit team mixed jongens/meisjes team werd gekoppeld aan heren 2/3 en dames 2 spelers. Dit team was aanwezig met wel 8 jeugdleden.

De teams waren hier in 2 poules verdeeld en eindigden in finale rondes. In poule A waren het team Lisanne en het team Claudia die beide 2 wedstrijden hadden gewonnen. Op doelsaldo gingen Claudia met partner Mark naar de finale waar ze Mark en Peter tegen kwamen. Het was uiteindelijk de Mark/Peter combi die de eerste plek binnen haaldde. In de kleine finale troffen Lisanne en Joke het team van Lucia en Joost. Deze partij eindigde gelijk en haalden ze beide de 3e plek. Net als bij de meisjes B was in deze poule heel duidelijk het in 3-en spelen er in gebrand. Mooi om te zein.

De eindstand hier:

1.  Mark en Peter
2.  Claudia en Mark
3. Lisanne/Joke en Lucia/Joost
5. Anouk en Brent
6. Roos en Saskia
7. Maaike en Max
8. David en Regi

Op veld 6 en soms ook verdeeld over andere velden kwamen we meisjes C tegen. Mooie lange rally's. 7 spelers van meisjes C speelden tegen elkaar versterkt door een senior uit de dames teams. Leuk spel en soms hele verrassende reddingen! In verband met een uitvaller speelde jeugd B speler Loulou erg sterk mee als zijnde senior! Wel jammer was dat Noura en bal op haar duim kreeg en ondanks dat ze een bikkel is, ze toch de laatste partij een invaller moesten regelen.

Einduitslag:

1.. Layla en Martine
2. Jade en Jessica
3. Noa en Loulou
4. Noura en Fenny
5. Isis en Mariska
6. Eva en Sandra
7. Carolien en Xuee

We kijken terug op een erg sterk bezet Senior - Junior toernooi!  Senioren dank voor jullie bijdrage in ons jeugdafdelingen. En hoop ook dat de jeugd er wat van opgestoken heeft. Maar zeker ook: wat hebben we zo een gezellige vereniging!

Bron: Inge