Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

Schreeuw Oranje naar de volgende topprestatie!
10 juli 2006


De ‘Lange Mannen' van Oranje hebben zich begin juni weten te plaatsen voor het Europees Kampioenschap 2007. Dit lukte de heren in een sfeervol Topsportcentrum mede dankzij jullie steun! De nationale mannenselectie heeft nog een belangrijk doel dit seizoen: het team van bondscoach Blangé wil zich plaatsen voor de Final Four van de European League. Om dit te bereiken moeten de heren afrekenen met de landen Turkije, Duitsland, Spanje, Griekenland, Kroatië, Slowakije en Estland.


Op 28, 29 en 30 juli speelt Oranje de tweede ronde van de European League in het Topsportcentrum in Rotterdam. Nederland neemt het dan op tegen Slowakije, Duitsland en Griekenland. In totaal zijn er 8 speelrondes, verdeeld over 4 weekenden. Nederland zal tijdens dit weekend strijden voor een goede uitgangspositie voor het finaleweekend in Turkije half augustus.


De Oranje mannen kunnen uw steun tijdens de European League dus zeker gebruiken!
Kaarten voor het tweede weekend van de European League zijn te bestellen via deze link . Hier vind je ook informatie over het speelprogramma en de toegangsprijzen. Via de voorverkoop geniet je van een flinke korting op zowel dagkaarten als passe-partouts. Bovendien krijg je nog eens een extra groepskorting van 10% als je meer dan 10 kaartjes voor één dag bestelt.


Graag tot ziens in Rotterdam op 28, 29 en/of 30 juli!!

Bron: BasNaar het overzicht