Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybalAvital clinic mei 2009

Youth Friendship Games Holland Volleybal 2007
26 juli 2007


Van 26 tot en met 29 juli 2007 zal een internationaal jeugdvolleybaltoernooi plaatsvinden in Hoofddorp. Het volleybaltoernooi van de Youth Friendship Games Holland 2007 is toegankelijk voor meisjes in de leeftijd van 11 tot en met 19 jaar. Elk niveau is welkom. In totaal hebben wij plaats voor 68 teams! Op dit moment hebben zich al een groot aantal Amerikaanse teams ingeschreven. We zouden het erg leuk vinden als we ook jullie team op ons toernooi kunnen verwelkomen!

Het toernooi maakt deel uit van de Youth Friendship Games Holland, een sportevenement voor jeugdsporters in acht takken van sport waaraan ongeveer 10.000 sporters in de leeftijd 11 – 19 jaar mee zullen doen. Dit is het grootste internationale sportevenement van Europa, waar 34 nationaliteiten vertegenwoordigd zullen zijn. Speciaal voor dit evenement zal er een Friendship Village worden gebouwd in Heemstede, waar vele activiteiten plaatsvinden; de officiële Opening, de Dance Party en het Friendship Dinner. De toegang tot de Friendship Village is gratis voor alle deelnemers! Dit dé plek om andere sporters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.


Willen jullie meedoen aan de Youth Friendship Games Holland – Volleybal 2007? Schrijf je dan nu in via onze website www.yfgholland.com of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 023-529 11 55. Ook kun je hier voor al je vragen terecht.

Hopelijk tot ziens tijdens de Youth Friendship Games Holland – Volleybal 2007!

Met vriendelijke groet,
Expersport Nederland
Alie de Bruin

alie@expersport.nl

Bron: Expersport NederlandNaar het overzicht