Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën


Minidag 24-9-22



MC1 wint ook van de koploper
04 oktober 2014


VCH MC1 stond bovenaan, maar na vandaag is daar verandering in gekomen. Ook Atalante had nog niet verloren, dus zou een mooie pot worden. Ze moesten het zonder zieke Roos doen (Beterschap!)

In de eerste set namen Lisanne en Lucia de verdeling op zich en Claudia, Anouk, Maaike en Jade in de aanval. De meiden speelden lekker. Bleven hun eigen spelletje in 3-en spelen. De serve van de tegenstander was hard, maar de meiden hadden m goed onder controle. Ze liepen eigenlijk vrij eenvoudig weg van de tegenstander.  Het resulteerde in een ruime setwinst. 


De tweede set twee Maaike en Anouk als setuppers en Chanel kwam er in voor Claudia. Het team begon wat onwennig in deze nieuwe opstelling, even omschakelen.. het verliep wat rommeliger en VCH rook kansen. Zij verhoogden de druk op de Vinkeveense equipe. Helaas moesten de meiden dit keer hun meerdere erkennen in VCH.


In de derde set de setuppers weer terug gezet en Claudia en Jade omgewisseld. De rust was weer in het team terug en het team kwam weer lekker in het spel. Mooie services, smashes, setups en reddingen. Hun harde service weer goed onder controle. Zij liepen vrij gemakkelijk weg en een ruime zege als resultaat.


In de laatste set gingen Maaike en Chanel spel verdelen en Jade ingewisseld voor Anouk. Het team bleef lekker doorballen en nam afstand. Halverwege kwam VCH wel terug maar het was Atalante die de puntjes op de i ging zetten en als eerste de 25 punten bereikte. 


De tweede 3-1 overwinning is binnen. 


Bron: Inge



Naar het overzicht

Volg Atalante Vinkeveen
© Atalante Vinkeveen 2024