MC1

MC1 Kampioen

Scholentoernooi deel 2
26 november 2014

Op woensdagmiddag 26 november kregen we de groepen 4-5-6. Dit keer een heel stuk rustiger, nu waren er zo'n 50 kinderen in de zaal aanwezig. Wel is dit spelletje van niveau 3 voor de groepen 5 en 6 wat complexer, waardoor er wel heel veel sturing van alle begeleiders nodig was. Met 3 op een veld lukte dat aardig, wel hadden Nieneke, Jessica en Juriaan een pittige job met groep 5, die dit voor het eerst speelden.

Bij groep 4 slechts 1 aanmelding, 1 ontzettend leuk team van de St Jozef. Die hebben tegen gr 5 gespeeld, maar mochten wel vangen en gooien. En dat deden ze echt SUPER! Ze wisten zelfs 2x te winnen van groep 5 teams! Ze zijn natuurlijk eerste geworden!

Dan de groepen 5. Zoals gezegd was hier de meeste sturing nodig. Vorig jaar was het nog vangen - gooien. Nu ook passen en doordraaien. Het begin liep wat moeizaam, maar naarmate de wedstrijden vorderden kregen ze het spelletje helemaal te pakken.

Hier zijn de Vuurknallers overtuigend eerste geworden, wat speelden die goed!

Uitslag:

1. Vuurknallers (Pijlstaart)

2. Smashers (Pijlstaart)

3. Fireball (Pijlstaart)

4. Bliksemflitsen (Pijlstaart)

5. Bikkels (St Jozef)

Bij groep 6 waren ze al iets meer bekend met het spelletje en daar waren soms hele lange mooie rally's. Hier ging de eerste plek naar de Volleyvarkens van de Pijlstaart waarbij we 2 oud heren 1 spelers aan de kant zagen...

Uitslag:

1. Volleyknallers (Pijlstaart)

2. Supersmash (Pijlstaart)

3. Schakelvolleys (de Schakel)

4. Smashgirls (Pijlstaart)

Hiermee sluiten we een mooi scholenproject af. Vooral veel dank aan aan alle vrijwilligers die ons geholpen hebben dit project tot een succes te maken: Loes, Kathy, Martine, Anouk, Roos, Thomas, Layla, Sandra, Noa, Nieneke, Peter K., Jessica, Fenny, Juriaan, Ton, Nel, Marion, Daan, Regi, Yorick, Rick, Loulou, Martine M., Ria v B., Joke, Judith, Annemarie, Lidy, Anneke en Fiet.

Achtergrond info. Op de foto van groep 4 zie je links het kleinkind van Peter K. en zusje van Marijn. En zelfde foto met de roze broek, kleinkind van Marga (van Wanda). Bij de 2e plaats van gr 5 zie je rechts het broertje van Zoey. Bij de winnaar van groep 6 zie je links de kleinzoon van Nico P. (van oud H1 speler Mich) en met beker de zoon van oud H1 speler Dunc. En bij de 2e plaats van gr 6 zie je ons lid Tessa, met blauw oog.. (George, wat moeten we daar nu van denken??)

Bron: Inge