Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014MC1, 2021-2022

Chapeacupwinnaars: MA1
27 december 2014


Nog zo'n team vol met jonge Atalantetalenten en ook hier spelen de meesten al jaren volleybal bij Atalante. Allemaal bij de mini's begonnen, Rachel Bijl in 2005, een jaar later Nadine Brockhoff, Sayuri Iwasaki, Ellen Marques. Weer een jaar later meldden Loulou Geerdes en Marilot Molewijk zich. In 2008 werd Marjolein Smit ingeschreven en in 2009 Anne-Wil de Haan en de jongste Paula Passet. Al heel wat jaren bij elkaar in een team, het is een superleuke en hechte ploeg. Erg leuk om de meiden nu in hun eerste seizoen bij de A te zien spelen. Heel erg leuk!

In de eerste helft van deze competitie zijn ze echt op een haar na tweede geworden, met een gelijk aantal wedstrijd​punten en sets als de nummer 1 maar achter de komma net wat meer punten tegen. Slechts één 4-0 winst, verder 4x 2-2 en 4x 3-1 winst en 1x 3-1 verlies, het trio bovenin Allvo, Atalante, Oberon liet elkaar geen duimbreed toe.
Maar het was tegen de uiteindelijke nummer 4 dat de meiden op 8 december in een uitwedstrijd in Amstelveen, tot 2x toe een zeer spannende set speelden. In de tweede set werd in een bloedstollende strijd met 28-30 gewonnen en de vierde nipt met 26-28, goed voor 1-3 winst. Samen met nog 3 chapeaupuntjes uit 3 andere wedstrijden genoeg punten voor de chapeaucup! De shampoo cups komen binnenkort naar jullie toe, uiteraard ook voor coach Gert Molewijk en trainer Sjaak Immerzeel. En wat zal Sjaak er straks weer lekker gesopt en geboend bij lopen, hij scoorde ook al de douchecup bij de jonge mannen! Top gedaan allemaal, chapeau heur!!!

Bron: miNaar het overzicht

Volg Atalante Vinkeveen
© Atalante Vinkeveen 2022