Vinkeveense plassen 2

ASSULINE Turfstekerstoernooi op zondag 10 juni
16 maart 2007

Het enige échte volleybal buitentoernooi van de Ronde Venen, het Assuline Turfstekerstoernooi, is weer in aantocht!!!!!! Op zondag 10 juni zal het plaatsvinden.

Velen van jullie kennen het toernooi inmiddels al, maar we willen ook ieder jaar weer nieuwe teams begroeten. Bedrijventeams, familieteams, stratenteams, vriendenteams, jeugdteams, volleyballers en sportievelingen die een keertje willen volleyballen in een gezellige omgeving: iedereen is van harte welkom op het sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

Dit jaar zijn er 2 verschillende competities die zullen zorgen voor een gezellige en sportieve dag:

Het recreatie toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keer te volleyballen, en gezellig en dagje sportief bezig te zijn. Bij voorkeur dienen er minimaal 2 vrouwen in het team ingeschreven te worden en tijdens de wedstrijden mee te spelen. Het deelnamegeld bedraagt € 24,- per team.

Super recreanten toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring en die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen. In dit onderdeel zullen de winnaars van de ochtendpoule een extra uitdaging krijgen en nog eens even flink aan de bak moeten.
Wie durft ?!

3-3 toernooi: Robert onderzoekt of er nog belangstelling is voor een extra 3-tegen-3 competitie, voor de fanatieke volleyballer. Contact Robert als je mee wil doen. Ik heb nu 4 tot 5 teams met ruimte voor meer.

Wil je meedoen aan één van deze toernooien, vul dan snel het inschrijfformulier in en stuur die vóór 6 mei in. OF neem telefonisch contact op met één van onderstaande contactpersonen.
Wij verzoeken u het toernooigeld zo snel mogelijk over te maken op rekeningnummer 580736539 (ABN AMRO, Vinkeveen), t.n.v. Jonathan Sheldrick (penningmeester van volleybalvereniging Atalante), o.v.v. de naam van de contactpersoon en uw vereniging en ‘TS-toernooi’.
Heeft u nog vragen, bel dan met Han Feddema (0297-287952) of met  Yvonne Jansen (0297-285039).

Tot ziens op zondag 10 juni a.s.!
Toernooicommissie volleybalvereniging Atalante, Vinkeveen.
toernooi@vv-atalante.nl

Bron: Yvonne