Wedstrijden a.s. vrijdag 27 februari
25 februari 2015

Ondanks de vakantieperiode worden er a.s. vrijdag 27 februari toch nog een drietal thuiswedstrijden gespeeld de Boei:

Om 19:15 spelen de dames van MC2 tegen Compaen MC2. Een voor hun nog onbekende tegenstander, die momenteel 2 plekken (en slechts 3 punten) boven hen staan.

Om de wedstrijden een beetje te spreiden speelt HS2 om 20:30 tegen Spaarnestad HS12. Dit team van Spaarnestad hangt in de onderste regionen van de poule, maar heeft sportief wat goed te maken na hun 0-4 thuisverlies tegen onze HS2 in de eerste wedstrijd van deze competitie.

En 'last but not least' speelt om 21:15 HS3 tegen de huidige nummer 1 van hun poule, FHC '91 HS1. Onze heren staan echter zéér verdienstelijk op de 2de plek, met 1 wedstrijd minder dan FHC, dus bij winst lonkt het kampioenschap!

Volg Atalante Vinkeveen