Avital clinic mei 2009

Heren 1 heeft nog twee punten en jullie steun nodig
10 april 2015
Loyals

Vanavond speelt Atalante heren 1 de laatste thuiswedstrijd van deze competitie tegen US heren 5. Een kraker, want US en Atalante staan gelijk met 50 punten uit 20 wedstrijden en hebben allebei nog twee punten nodig om zich veilig te spelen in de promotieklasse.

Promovendus Atalante startte dit seizoen uiterst sterk en had zelfs even in de eerste plaats in bezit. Maar halverwege het seizoen brak de tè krappe selectie het team op. Met behulp van Yorick, Brent, Rick en Martijn uit het tweede en Remco uit het vijfde wisten de heren zich toch in het linker rijtje te handhaven. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie bezet heren 1 de vijfde plaats, maar is het nog niet veilig. De brede middenmoot staat namelijk heel dicht bij elkaar.

Maar in haar laatste thuiswedstrijd kan Atalante zich al veilig spelen (er volgt daarna nog een uitwedstrijd tegen het dan waarschijnlijk al gedegradeerde Forza Hoogland). Dus bij deze een oproep aan het trouwe Atalantepubliek -dat de heren al eerder naar overwinningen heeft geschreeuwd- om ook vanavond te komen kijken en aanmoedigen.

Het is voor Frans Roos en Iwan Hendriks de laatste thuiswedstrijd, want zij hangen hun volleybalschoen voorlopig even in de wilgen. Gelukkig is er voor volgend seizoen al aanvulling geregeld, dus behoud in de promotieklasse is belangrijk. Genoeg aanleiding dus voor een mooi feestje aanstaande vrijdag om 21.15 in De Boei. Tot dan!

Bron: Jeroen K