Avital clinic mei 2009

Vrijdag 17 april: 1 of 2 kampioensfeestjes?
13 april 2015

A.s. vrijdag wordt de laatste thuis-wedstrijdavond gespeeld in de Boei. Waar Heren 5 al enkele weken kampioen is, is het bij de meiden van MA1 tot op het laatste moment spannend: in deze laatste wedstrijd tegen streekgenoot SAS'70 MA1, hebben ze nog maar 2 punten nodig om kampioen te worden.

Heren 5 wil graag ongeslagen kampioen worden (pas 2 sets verloren) en de wedstrijden tegen Eerste Vat Dag zijn altijd erg spannend!

Zowel MA1 als Heren 5 spelen om 19:15, dus kom vrijdag met z'n allen deze (bijna) kampioensteams aanmoedigen!!

Daarnaast speelt MC1 om 19:15 een spannende wedstrijd tegen het team boven hun in de Hoofdklasse. Ze zouden zomaar nog van plek kunnen wisselen!

Voor Dames 2 staat er nog wel veel op het spel, om 21:15 spelen zij tegen UvO DS1 die slechts 2 punten onder ze staat. Het is van groot belang dat onze dames deze wedstrijd winnen, om directe degradatie te ontlopen!

Heren 3 en 4 sluiten hun seizoen om 21:15 af tegen resp. Sporting/OSS HS1 en Spaarnestad HS16. Heren 3 gaat als 2de van hun poule op voor de PD en ondanks de 8 punten uit de laatste 3 wedstrijden heeft Heren 4 helaas degradatie niet kunnen ontlopen.

Dus al met al een avond vol spektakel, waarbij enkele teams nog alle support kunnen gebruiken , dus kom ze aanmoedigen in de Boei en laten we er een feest van maken.