Gezellige Beach afsluiter Aspiranten
21 mei 2015

Donderdag 21 mei zijn we met de Aspiranten gaan zandhappen in de Beach. Aangevuld met coaches en trainers kwamen we tot een mooi koppel van 40 spelers.

8 kleurenteams, verdeeld over twee poules. Het eerste uur werden de poule wedstrijden afgewerkt. Daarna nieuwe kleuren  de twee beste bij elkaar gedaan en de onderste twee, zodat een gelijkwaardig toernooitje ontstond. En aan veel standen te zien was dat het ook.

Eerste is geworden team Paars/Groen met Juriaan, Anouk, Thomas, (Noura) en Anqelique

2. Team Rood/Blauw (Marc, Anne Wil, Ilse, Isis, Inge)

3. Team Groen/Geel (Stefan, Lisa, Lisanne, Noa en Martine)

4. Team Oranje/Oranje (Mark, Lucia Roos, Eva en Sandra

5. Team Geel/Paars (Kimo, Paula, Layla, Fabienne en Yorick

6. Team Grijs/Grijs (David, Sayuri, Jade, Willemijn en Regi)

7. Team Blauw/Rood (Lars, Marilot, Chanel, (Carolien), Frans)

8. Team Rose/Rose (Corne, Claudia, (Marjolein), Isa en Ingeborg)

Omdat het niet gaat om de winst, maar gezellig ballen, heeft iedereen een prijsje gekregen in de vorm van een waterijsje.

Dit was de officiële afsluiter voor dit seizoen, maar we gaan nog eventjes door in de zaal met mixed partijtjes!

Bron: Inge